Doorlopende annuleringsverzekering

Wil je gebruik maken van een doorlopende annuleringsverzekering? In combinatieĀ  met een goedkope reisverzekering zorg je daarmee voor de ideale dekking, op basis waarvan je prachtige reizen kunt gaan boeken. Je hoeft je zowel voor als tijdens de reis geen zorgen te maken over de kosten, aangezien de verzekeraar zorgt voor een goede dekking op het moment dat er een keer wat aan de hand is. Sluit je de doorlopende annuleringsverzekering en de goedkope reisverzekering bij dezelfde verzekeraar af? Dan weet je bovendien zeker dat je altijd aan het juiste adres bent met het claimen van eventuele kosten.

Geen omkijken naar doorlopende annuleringsverzekering

Dankzij de doorlopende annuleringsverzekering heb je hier bovendien geen omkijken naar, ook niet wanneer je op het laatste moment besluit om voor volgend jaar een weekend weg te boeken. Je kunt dan gewoon gebruik maken van de annuleringsverzekering, bijvoorbeeld wanneer je kort voor de reis te maken krijgt met een sterftegeval in je omgeving of je te horen krijgt dat je je baan zal verliezen. Je hoeft de dekking niet op steeds af te sluiten, terwijl de doorlopende annuleringsverzekering je samen met een goedkope reisverzekering maar een paar euro per maand hoeft te kosten.

Combinatie met goedkope reisverzekering

De doorlopende annuleringsverzekering vormt een goede combinatie met de goedkope reisverzekering. Je zorgt er daarmee voor dat je voor of tijdens je reis de mogelijkheid hebt om het geheel te annuleren, terwijl je daarnaast kunt rekenen op een goede dekking van bijvoorbeeld je bagage of eventueel de aanvullende medische kosten bovenop de Nederlandse kostprijs. De dekking hangt uiteraard af van de verzekering die je af wenst te sluiten, in combinatie met de premie die je wilt betalen. Dankzij de goedkope reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering zorg je in ieder geval voor een uitstekende dekking.

Previous post:

Next post: