Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering vormt voor veel mensen een goede optie. Je betaalt een paar euro per maand, waarvoor je aan de andere kant een goede dekking terugkrijgt. Je betaalt ook voor de maanden waarin je gewoon thuis bent en je dus geen gebruik maakt van de dekking, maar ga je 21 dagen of meer per jaar op reis? Dan is dit vaak de goedkoopste reisverzekering en doe je er dus wel degelijk verstandig aan om deze mee te nemen in de vergelijking die je maakt.

Goedkope doorlopende reisverzekering

Het is vaak een goedkope reisverzekering, omdat je het gehele jaar op een dekking kunt rekenen en je niet steeds afsluitkosten bij een verzekeraar hoeft te betalen. Zodra je eenmaal in het systeem staat kun je gebruik blijven maken van de dekking en is de verzekeraar op de hoogte van je gegevens. Dit zorgt ervoor dat je maar een paar euro per maand betaalt voor je verzekering, terwijl je tijdens iedere reis kunt rekenen op een goede dekking. Het is verstandig om ook goed te kijken naar de annuleringsverzekering, die je vaak in combinatie met een goedkope reisverzekering kunt afsluiten.

Gemak van een goede dekking

Daarnaast zorg je er met de goedkoopste reisverzekering op basis van een doorlopende overeenkomst voor dat je hier het komende jaar in ieder geval geen omkijken naar zal hebben. Je hoeft geen rekening te houden met het afsluiten van een polis, het is voldoende om je vakantie te boeken. Je kunt er immers vanuit gaan dat de verzekering actief is en je daar gebruik van kunt maken op het moment dat er wat aan de hand is. Heb je de goedkoopste reisverzekering en ga je op wintersport, of bijvoorbeeld op avontuur in de Ardennen? Ga dan na of je wellicht een aanvullende module of dekking nodig hebt.

Previous post:

Next post: