Werelddekking

Wil je gebruik maken van werelddekking binnen een goedkope reisverzekering? Houd er rekening mee dat de basisverzekering voor de zorg standaard al dekking biedt voor medische kosten op Nederlands niveau, in de meeste gevallen over heel de wereld. Het is wat dat betreft niet nodig om hier een speciale dekking voor af te sluiten. Aan de andere kant is het prettig om gebruik te maken van de dekking wanneer je aan de andere kant van de wereld te maken krijgt met diefstal of een beschadiging van je eigendommen. Vergelijk de goedkoopste reisverzekeringen met werelddekking op reisverzekeringgoedkoopste.nl, om tot een goede afweging te komen.

Premie voor heel de wereld

Op basis van werelddekking betaal je echter ook een premie voor heel de wereld, die bij veel van de verzekeraars net wat hoger zal liggen dan de premie voor alleen Europa. Ga je alleen in Frankrijk en Spanje, of wellicht Italië, op vakantie? Dan kun je een goedkope reisverzekering afsluiten door geen gebruik te maken van de dekking voor heel de wereld. Kijk goed naar de eventuele extra kosten hiervan en betaal deze alleen op het moment dat je daadwerkelijk van plan bent om buiten Europa op vakantie te gaan.

Maximale werelddekking

Aan de andere kant zorg je er met een goedkope reisverzekering met werelddekking voor dat je op reis kunt gaan waar je maar wilt. Maak je gebruik van een doorlopende polis? Dan kun je op ieder gewenst moment een reis boeken, naar de bestemmingen die je wenst. Je kunt morgen naar België reizen, maar volgende maand ook een trip maken naar Azië of wellicht Amerika. In al deze gevallen kun je rekenen op een goede dekking door de verzekeraar. Een goedkope reisverzekering met werelddekking geeft je wat dat betreft de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verzekering.

Previous post:

Next post: