Wintersportdekking

De wintersportdekking binnen een goedkope reisverzekering vormt voor veel mensen een interessante keuze. Je denkt hierbij wellicht meteen aan de medische kosten waar je mee te maken kunt krijgen, maar het is daarnaast verstandig om na te denken over de kosten van het gebruik van je uitrusting of bijvoorbeeld je skilessen. De kosten kunnen tijdens een wintersport aardig oplopen, waardoor het niet vreemd is dat meer dan de helft van de wintersportgangers kiest voor een speciale wintersportdekking. Je sluit op die manier een goedkope reisverzekering af, aangezien je in het geval van problemen kunt rekenen op een goede dekking.

Aanvullende dekking

De wintersportdekking kun je onder andere afsluiten als aanvullende module binnen een doorlopende reisverzekering, om er tijdelijk gebruik van te maken. De medische kosten worden doorgaans vergoed vanuit je zorgverzekering, al kun je daarnaast een aanvullende dekking nemen om ook de kosten boven het kostenniveau in Nederland af te dekken. Daarnaast zorg je er met de wintersportdekking voor dat de goedkope reisverzekering ook de kosten voor de niet-gebruikte dagen van de skipas zal vergoeden, net als het vervoer vanaf de piste na een ongeval en bijvoorbeeld de skilessen waar je geen gebruik van hebt kunnen maken.

Tijdelijke reisverzekering

Maak je doorgaans gebruik van een tijdelijke reisverzekering? Dan kun je een relatief goedkope reisverzekering afsluiten door voor de wintersport te kiezen voor een uitgebreide verzekering, waarin er sprake is van wintersportdekking. Het voordeel van de tijdelijke dekking is dat je deze volledig af kunt stemmen op de reis die je wilt gaan maken. De verzekering eindigt op het moment dat je weer terug in Nederland bent, waardoor je er niet langer voor betaalt. Vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar en sluit op die manier de goedkoopste reisverzekering af, waar je met een gerust gevoel gebruik van kunt maken.

Previous post:

Next post: